D4 Desguaces Sant Boi de Llobregat - Qui som

La nostra empresa

En D4 Desguaces Olèrdola portem més de 15 anys oferint els millors serveis i venent tot tipus de peces de recanvi per a cotxes. Estem situats a les localitats d'Olèrdola i Sant Boi de Llobregat. En els nostres desguassos comptem amb les instal•lacions idònies per a l'emmagatzematge de productes de recanvi i el desmuntatge de vehicles.


També prestem servei a les localitats de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní d'Anoia, Cubelles, Cunit, El Vendrell i Sitges.

Som líders en el nostre sector a la província de Barcelona.

El nostre equip

Comptem amb un equip expert i professional amb llarga experiència en el sector. La meta de tots els professionals al nostre desballestament és l'atenció al client amb l'objectiu de poder assessorar sobre cadascun dels productes que tenim en estoc i realitzar un treball eficaç i ràpid en tots els serveis que oferim. A més, l'equip compta amb les eines i tècniques de treball més avançades del sector, el que permet que realitzin un servei de qualitat i adaptat als requeriments del client.

La nostra filosofia

Hem basat la nostra filosofia d'empresa en la satisfacció del client. Per això creiem que és fonamental comptar amb un personal qualificat, sempre disposat a aprendre i adaptar-se a noves situacions que permetin un treball de qualitat ia mida. També és prioritari per a nosaltres tenir una aptitud positiva en el dia a dia i mantenir els productes, instal•lacions i l'equipament sempre renovats i en òptimes condicions per a la venda o ús. Mantenim una especial comunicació amb els nostres clients per crear vincles de confiança i que segueixin comptant amb nosaltres al llarg del temps.

Disposem d'un enorme estoc i d'àmplies instal•lacions.

© 2021 OLÈRDOLA DESGUACES S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital